Homecoming

Hade varit kul att kunnat sagt att titeln var för min del också, men icke.. Homecoming dansen är för Courtneys del eftersom hennes pojkvän Zach har Homecoming denna vecka och deras dans idag. Så idag har jag och, eller jag gjorde inte så mycket men Haley hjälpte Court att fixa hennes hår. Haley är en tjej i vår klass och volleyboll laget, helt underbar och gullig tjej och jag tycker hon henne väldigt mycket. Men iaf, hennes mamma är frisör så hon själv är väldigt bra på hår så hon fixade Courneys hår. Och det blev sååå braa, åh Court blev så fin!!! (Bilder kommer). Så hela dan har gått åt det, så vi tre vi hjälpte Court och snacka massa om saker och ting och hade riktigt trevligt!:) 

Nu ligger jag i soffan helt ensam hemma och gör verkligen ingenting, borde göra läxor men de e lördag, jag menar vafan?! Haha nej men det är skönt att bara va hemma också.
Så det var väl allt för mig, bilder kommer nu! 

See ya

Courtneys otroligt fina klänning

Fina flicks

Courts hår, gaaaah (men inte klart än)

SÅ JÄKLA FINT DÖR TYP

Så fint par ❤ 

Finaste syster


Förstör helt klart denna bild men blev tvingad till att va med så döm inte!

Puss









FRIDAY BITCHES

Fredag fan vad party! Hahahah första och sista skoldan för min del idag! Men lika skönt ändå. Ikväll är det footballsmatch som gäller, Colton mot GarPal. Så idag var det bara att bära footballströjor hela dan. Skolan har ju gamla tröjor som man kan låna om man inte har någon själv så det var bra det. 
Ska snart åka iväg med Court för att shoppa litt, eller ja, snarare Courtney som ska shoppa, hon ska shoppa klackar som hon ska ha på homecoming dance imorgon kväll. Inte Coltons homecoming dock, utan hon ska gå med sin pojkvän på hans skolas dans så. För övrigt den skolan vi ska möta ikväll i football som Zach (Courts boyfriend går på) så det ska bli väldigt skojs!!! Sen efter matchen blire förmodligen Pizza Hut där GarPal människorna brukar hänga. De är trevliga så! Sen efter det ska jag och Courtney åka och fixa SPRAY TAAAAN!!! Omg så excited!! Hon ville ha de tills imorn så såklart man ställer upp och följer med för sin syster, ska ju göra det själv också så det gör saken bara bättre. 
Så ja det var dagen och kommande kväll, bloggar mer när jag kommer hem eller nått!

Och juste fick våra skolfoton idag, och volleyboll  foton så lägger upp bilder på dem med! 



Mer som en klänning;)









Städa städa städa

Blev ju tillslut så att jag stanna hemma idag också.. Mådde nämligen inte alls bra i morse.. Men imorn ska jag minsann gå, och gå på morgon träningen också för nu har jag fan inte tränat på en vecka. Börjar få abstinens. 
Så jag sov länge idag, tog det lugnt, haha typ som alla andra dagar!!;) sen kom Courtney hem vid tre innan hemmamatchen som var vid fem, så hon var hemma nån timme och vi lagade lite mat att äta och satt och snackade ett tag. Sen gick jag och städade mitt rum. Har en garderob som man ser in i och där hänger fortfarande en massa kläder och andra saker som är Travis (min värdbror som har flyttat ut). Så började plocka bort saker som stod på stora lådor och sånt som tidigare gjorde så att jag inte kunde hänga mina klänningar eller kläder över huvudtaget där. Så fixade det lite fint och plockade upp allt som låg på golvet, sen bytte jag även lakan och allt sånt i sängen. Eftersom jag varit sjuk och i stort sätt legat i sängen hela veckan så känns det nu skönt att ha rena och fräscha lakan! 
Nu blir det att krypa ner där för att sova, eftersom jag har morningpractise 6 imorn. Kommer förmodligen sova himla gott. 

Lite bilder kommer här.
PUSS OCH GODNATT

Och svar nej detta är inte de enda kläderna jag har ;)





Back on Track

 
Hejsan Hoppsan Bloggisar!
 
Så efter att ha varit sjuk i tre dagar nu, hoppas jag kunna gå till skolan imorn. Hostar dock mycket fortfarande och min hals gör lite ont och mina halsmandlar är svullna men känner att jag nästan måste gå, dels för att det börjar blir riktigt långtråkigt att bara va hemma tre hela dagar, utan att får träna eller göra något kul, men också för att jag inte vill va största chicken som är hemma nästan en vecka från skolan pga en lite förkylning.. Faktum är att nu efter att ha haft körtelfeber (som jag hade för ca 6 månader sen) så blir jag oftast sjukare än nödvändigt vid små saker, såsom förkylningar eller så eftersom mitt immunförsvar fortfarande är lågt.
Men iaf, så har dagarna hemma varit rätt tråkiga. Jag har dock kunnat snacka med lite folk i Sverige under tiden eftersom det är sådan tidsskillnad. Så har pratat med Sebbe mest, men även Sara och andra kompisar där hemma och sen såklart med min familj också. Saknar alla så mycket!
 
Sen senare under kvällen var jag själv ett tag för Connie va iväg och åt middag med några kompisar, Eric va på jobbet och Courtney var med sin pojkvän. Jag fick följa med om jag ville men kände att jag verkligen inte pallade och kände mig bara allmänt gross dessutom så stannade hemma istället.
Sedan när Connie kom hem igen var det bara vi två hemma så vi satt och bara pratade om alla möjlig saker; hon berättade om sin axeloperation (som hon för övrigt gjorde typ 4 dagar innan jag kom) och om skador över huvudtaget, så berättade om mina alla skador jag dragit på mig som gymnast under mina år och kom fram till att jag i stort sätt haft problem med hela kroppen.. hehe.. sen prata vi om skolan, hur Sverige och USA skiljer sig ifrån varandra och om Sverige i helhet etc. Så ja det blev en del. Men det var trevligt. Hon är så rolig och så lätt att prata med (alla i familjen är det dock) och känner att även det engelska språket börjar släppa nu och flyter på hyfsat bra så det känns jätte skönt!! Sen kom Courtney hem och hon hade köpt en Caramel latte till moi och den var så jäkla god!!! Så ja, sen var jag hypad resten av kvällen. Vi satt sen också länge på hennes rum och pratade om allt mellan himmel och jord. Känns så skönt att ha en värdsyster i min ålder, Guldvärt!!!
 
Så nu ska jag gå och lägga mig äntligen, är super trött.
Så hoppas jag förklarade hyfsat bra iaf, och några frågor eller liknande saker du vill jag ska ta upp på bloggen? Tveka inte att kommentera då.
 
Tänkte nu lägga upp några bilder jag lekte lite med idag och redigera etc så kommentera gärna vad du tycker om dem också!
GODNAAATTT <3
 
 
 
 
 
Ha en riktigt fortsatt trevlig dag Swedes.
PUSS

Ny favvis - AVICII <3

 
Helt klart en ny favvis låt från Avicii - Hey Brother
 
 

Sjukling

Första riktiga höstdagen och jag är redan sjuk.. Känns som en bra start på mitt utbytesår. Är dunder förkyld, har feber från och till, har ont i bihålor och hals, och hostar som en galning med andningssvårigheter.. Så idag var jag hemma från skolan, och kommer väl kanske behöva va hemma imorn med.  Men har fått medicin som innehåller botemedel emot allt som jag har så hoppas bli bättre snarast!!! Det är dock sjukt vad medicinen här i USA är mycket starkare än Sverige asså, och den gör en så sjuuukt trött också. Igår tog jag medicin runt halv nio och tio minuter senare sov jag som en sten hela natten lång. 
Så nu ska jag fan kurera mig ordentligt och krypa till kos.


Och med denna bild säger jag Godnatt!!


American Football

I lördags var jag på min första riktiga amerikanska fotbollsmatch. Det var riktigt coolt att se faktiskt, fattade dock inte mycket av det mer än touchdown.. Hehe.. Men antar väl att jag lär mig under året;) 
Det var jag och Courtney och sen hennes pojkvän och hans kompis, så vi satt tillsammans och sen var även Connie och Eric där men de satt inte med oss. 
Men en lite rolig men knäpp sak som jag och Courtney fick reda på under matchens gång var när Courtney träffade en gammal väldigt bra kompis till henne som frågade om mig, var att deras familj (kompisens då) var den familjen som skulle tagit emot mig från början och som jag skulle bott hos under året. Men de kunde inte ta emot mig av nån anledning men det är så sjukt vad världen är liten..!!!

Så ah det var väl det, kommer lite bilder från i lördags också 

Hare toppen!
Puss




De olika stadierna

Folk säger ju att man har olika stadier när man är borta på sånt här. 
Att till en början är allt frid och fröjd för då är allt nytt och spännande och kul, sen kommer man till stadiet då man tänker "aha det här är allt? Är det det här jag ska göra ett år?" eller "Fan vad har jag gett mig in på, vill bara hem, saknar allt".
Efter det stadiet går det uppför igen och man kommer in i språket och allt känns bra igen!
Sen runt juletid eller andra högtider över huvudtaget kommer ibland även hemlängtan där för då är man ju van att fira den högtiden på sitt sätt med sina nära och kära. Sen det sista månaderna sägs vara de bästa och underbaraste för då är allt på topp och man är för en gångs skull en i mängden!!!

De här stadierna är som sagt det vanligaste hos utbytesstudenter men när jag väl kom hit trodde jag aldrig att det skulle stämma på mig för allt var så bra och frid och fröjd men det visade sig ju tydligen stämma jäkligt bra för just nu är jag i stadiet nummer två vilket var det stadiet då jag funderar på vad jag egentligen gett mig in på.. Men måste försöka tänka positiv och tänka att det kommer gå över så småningom, men det är svårt... Saknar allt och alla i Sverige, familj, vänner, Sverige i sig själv och språket.. Att kunna kommunicera med folk utan att behöva tänka ut vad jag vill säga innan... 

Ja jag kände att jag behövde skriva av mig lite.. 
Tror nog fler utbytesstudenter känner som jag! 
Puss




FOTOBOMB


Här Kommer FOTOBOMB
ENJOY
 
 
 
 

 
 
 
 

Försöker igen

Hejsan bloggis!
Det är såhär att jag har för det första inte orkat blogga på ett tag nu för har haft så mycket annat för mig men sen även för att hemsidan/appen har krånglat..
Men iaf så ska jag nu (bättre sent än aldrig) berätta om min senaste vecka.
Förra helgen va jag ju på ett så kallat fair. Väldigt svårt att förklara vad de är men det var iaf väldigt kul! Det var en massa olika sorters djur där som visades upp och såldes, sen fanns det karuseller, rodeo, mat, miss palouse nånting, prinsessa och drottning sak nivet när man ska visa upp en talang man har och sedan blir man bedömd och den bästa vinner. Med massa fina klänningar etc. Så ja det var det jag gjorde hela förra helgen. Sen i måndags fyllde Courtney år, och i födelsedagspresent fick hon att jag hon och Connie (värdmamma) ska åka till L.A och disneyland i november under thanksgiving break, så det är astagg!!!!
Vad har jag mer gjort i veckan då?! Jo jag spelade mina första volleyboll matcher och min första volleyboll turnering. Faktum är att det gick riktigt bra, vi vann båda våra första matcher och sen hela turneringen så det va jätte skoj! Imorn har vi ännu en match, fast hemmamatch så det ska bli riktigt kul!!!
Så ja det är väl det jag gjort, är ju mest i skolan och tränar så känns onödigt att skriva det hela tiden. Men allt rullar på bra iaf så det känns skönt, lär väl bli homesick snart men får ta det när det kommer då, nu ska jag bara njuta av allt jag fått uppleva hittills, har ju en bit kvar lix;)

Tänkte lägga upp lite bilder också men gör det i ett nytt inlägg så inte det här blir så otroligt långt...

Ha det så bra!! Hoppas ni alla trogna följare fortfarande läser här, och i så fall tack för att ni orkade vänta på ett nytt inlägg.



Första dagen

Hejsanhoppsan! Igår va ju första dan i skolan men skrev aldrig då för har varit sooo lazy och har verkligen inte orkat.. Men nu tänkte jag berätta lite snabbt va jag tagit för klasser här i skolan. Vi har åtta periods som de kallar de här, typ åtta lektioner på en dag vilket låter hur mycket som helst. Men grejen är att varje lektion är ca 40 min lång så de är inte sådär jätte farligt;) men iaf, har då tagit English 3 som jag va tvungen att ta enligt EF, och lika så U.S history men inga assvåra ämnen så de e lugnt. Sen tog jag faktiskt spanish 2 vilket jag faktiskt inte vet varför jag gjorde?! Men kan ju va ett bra sätt att lära sig mer engelska på också så får se de så! Sen har jag valt lite chilliga ämnen såsom datakunskap isch, yearbook (sånt som de gör varje år då), digital fotografering, körsång eftersom jag gillar att sjunga och sen en kurs som heter agribusiness, vet inte riktigt va de är men behövde typ ta den klassen om jag inte ville ha kemi istället, vilket jag absolut inte ville. Kemi är redan komplicerat på svenska liksom?!
Sen har jag då volleyball practise efter varje skoldag så de e kul.
Men ja det var väl det! Verkar rätt kul ämnen faktiskt och så så håller tummarna. Vi har ju inte riktigt börjat än så.

Klasserna är även väldigt små men det är lite mys det med, lättare att lära känna folket då!:)

Ja det var definitivt allt tror jag. Tack för mig skriver mer imorn eller när de händer nått intressant!!

Ska på en sk fair i helgen (venne riktigt va de är) som många i skolan deltar i! men ska ta så mycket bilder jag kan så jag kan lägga upp o skriva om sen!
Kommer dessutom ta ledigt från skolan på fredag så de blir naaajz!!

Puss o kram skumbanan


SHOPPIING!!!!

Idag har jag och Courtney varit iväg och shoppat en del. Köpte massa nytt och är faktiskt nöjd med alltihopa.

Så låter bilderna tala för sig själv

 

Några söta toppar är ju aldrig fel att ha. Kan man inte få för mycket av

 

svart långklänning som är kortare fram och längre bak

 

En lite enklare liten väska som man kan ha pengar, mobil och småsaker i

 

Cowboyboots är ju nästan ett måste när man bor här på landet ;)

 

Ögonfransböjare och ögonbrynsborste

 

Nytt mobilskal, älskar det. Jätte gulligt men också väldigt praktiskt med en spegel på baksidan