Det börjar närma sig

Nu är det ca 2 veckor kvar tills jag åker, gaaah börjar bli så sjukt nervös nu alltså!!
Så fort jag tänker på att stå där på Arlanda o vinka av mina nära och kära får mig nästan att börja gråta.. Kommer sakna alla här så mycket men har ju ett sjukt awesome äventyr att se fram emot så får se det så.

Har ju fortfarande inte fått nån värdfamilj än men hoppas verkligen det kommer när som helst nu för orkar snart inte vänta längre, vill veta vilka dem är så jag kan kontakta dem och lära känna dem lite innan jag flyger iväg.

Ny flygtid sa EF att jag skulle få om bara någon dag så då får jag nog familj snart också förhoppningsvis.

Det hör blev mycket längre än vad jag tänkt mig men äsch, skönt att skriva av sig lite feelings ;)


Tigercupcakes

Idag bakade jag sara och sofia tigercupcakes, dvs sockerkakssmet + chokladsmet + glasyr. Vi kunde inte bestämma oss om vi skulle ha citron muffins eller choklad muffins så det fick bli en blandning. Men goda blev dem iaf så det var ju huvudsaken :)


Ny wave.. igen

Nu är det såhär att jag i ett tidigare inlägg skrev att jag skulle åka med wave 6, nu har det ändrats ännu en gång. Ska flyga med wave 5 istället pga att jag egentligen skulle åka dagen före skolan började så fick en wave så jag fick åka en vecka inman istället vilket är rätt bra också!!

Nu börjar nervositeten komma allt mer och mer eftersom det nu bara är ca. 2 veckor kvar tills jag åker. Det känns så konstigt att jag är kvar i Sverige för det är så många som redan åkt på camp etc så känns som jag är den enda kvar.

I alla fall känner att jag behöver uppdatera bloggen lite mera men jaja, det kommer med tiden isch;)


Svensk mark igen

Nu har jag äntligen landat i sverige igen efter en så otroligt lång flygtur, haha tyckte jag dehär va långt lör jag ju avlida till usa..
Nu ska vi ta väskorna och sen åka och hämta bilen och sedan vidare hem,
CAN't WAIT

Sen nästa vecka blire att bo hos sebban för att hjälpa han att ta hand om hans hund.

Aja ville bah skriva att jag äntligen va på svensk mark igen,så byebye

Johanna


Last day in spain

Idag är det sista riktiga dagen här i spanien eftersom åker hem imorn. Det känns som att man har varit här nu i en evighet men ska ändå bli skönt att komma hem men man kommer ju ändå sakna värmen och lite så liksom.

Så idag har vi varit på stranden hela dagen men när vi kom ner till stranden var det rött flagg så de förstörde allt.. Men vi badade ändå, men på egen risk då ;)

Nu ska jag bada här vid poolen o sen packa ner alla miljoner kläder som jag köpt här, hoppas jag får plats.. Hehe

Aja ska ta ett dopp i poolen nu och där med sola

Hare


Header

Eftersom jag är i Spanien just nu och inte alltid har tillgång till internet så går det inte allt för bra för mig att fixa till headern.. För känner att man ändå vill ha nånting så inte folk slutar följa bloggen pga för tråkig.
Så när jag kommer hem kommer en header också, i promise!

Tänkte lägga upp lite bilder här ifrån spanien så det inte blir astråkigt med bara massa text.


Saker som måste göras

Just nu är jag i Spanien så har lite svårt att kunna förbereda saker som jag måste göra innan jag åker men som tur är så fick jag idag reda på att jag åker med wave 6 istället för wave 3 vilket innebär att jag åker nån gång 20-22 augusti istället för 1 juli-1 augusti vilket gjorde mig väldigt lättad.

Saker som jag ska göra innan jag åker nudå

• fixa bankkort
• fixa typical svenska presenter till min kommande familj
• köpa vakuumpåsar (så man får plats med mer i resväskan)
• rensa min dator
• göra en fet spellista på spotify att lyssna på på planet
• förhoppningsvis hinna slinga håret
• och såklart umgås med mina underbara vänner o familj

En del så fett glad att jag fått mer tid på mig!

See ya


2013/2014

Första inlägget nu här på min blogg om mitt kommande år i usa! Tänkte att det var lika bra att börja i tid..
Kan inte fatta att jag åker till united states of america om lite mer än en månad.. Amagaad so excited!!!!

Har då inte fått nån värdfamilj än riktigt men det lär jag väl få när som helst nu, men välkomstfamilj har jag fått och dem bor i Latah i Washinton State. De ringde och sa att jag även fått skolan jag ska gå på men att den ligger ca en och en halv timme bort i områden Pullman så kommer förmodligen få en permanent familj där istället.

Är så nervös inför det kommande året men samtidigt otroligt taggad eftersom det här förmodligen kommer vara en av de största saker jag gjort i mitt liv! Kommer såklart sakna min familj o vänner o min underbara pojkvän här hemma men förhoppningsvis finns alla kvar här när jag återvänder;)

Kanske ska berätta lite om mig själv nu när ni fått veta vad jag ska göra och varför jag skapade den här bloggen, mitt namn är Johanna och jag är en tjej på 17 år ifrån Stockholm/Täby.
Tränar gymnastik och dansar är mina största intressen. Älskar att sjunga och musik är ett stort intresse det också, liksom shopping och att umgås med vänner och familj. min familj består av mig då, min mamma och pappa och mina två små syskon, Sofia och Anton. Sedan har jag även en pojkvän Sebastian.
Lite info från mig och om mig här och kommer uppdatera o skriva så mycket jag bara kan under tiden i USA men även om min vardag och mina tankar o funderingar under tiden i Sverige innan jag åker.

Hare gött
Johanna