Slutet på 2013

Kan inte förstå att 2013 glider mot sitt slut. Det här året har gått så fruktansvärt fort och kan inte heller fatta att jag varit här i Washington i hela 4 månader!!! Tiden bara rinner iväg!

Iaf så har 2013 varit ett år med blandande känslor. Glatt, som ledsamt, spännande, som tråkigt, stressamt, som segt. Började mitt första år på gymnasiet (både positiva och negativa saker),skaffade mig en underbar pojkvän som jag älskar mest av allt, skidåkning, festande, hade en underbar sommar med underbara vänner och familj, började inse att det var dags att börja förbereda sig för mitt livs äventyr vilket både innehöll positiva och negativa delar också. Jobbigt att ta förväl av nära och kära för ett år framåt men samtidigt otroligt tagg för nya utmaningar på egen hand och att få utvecklas som person!
Sen har jag haft en del dippar medans jag varit här också men hjälper när man är omringad av så underbara människor, både här och i Sverige!

Otroligt hur tacksam jag är för att fått denna chansen att få uppleva ett år som utbytesstudent! Något som föralltid kommer finnas som ett minne!




Basketball Game

Kom nyss hem från basketball game i Pullman!
Det var Washington State University's basketlag som spela emot Mississippi!
Var dock inte mycket folk där idag eftersom det är lov och många college studenter inte är hemma. Det var kul på ett sätt men hade även varit kul med en fullsatt arena.






I'M BACK

Så efter att inte ha skrivit på ett bra tagv nu, har jag nu bestämt mig för att ta upp bloggandet igen. Har haft en massa olika anledningar till att inte blogga men orkar inte ta det här.
Tänkte mest lägga upp det här inlägget för att säga att jag ska fortsätta bloggandet nu och lovar att va bättre på det också. Vet att många uppskattar det så!

Det var väl det, 
Ciao