Fotobomb

Tänkte lägga upp lite bilder från resten av förra veckans homecoming week

America day




Powder-puff volleyball för killarna

Powder-puff football för oss tjejer



Team moustaches



Mr. CHS


Duck dynasty/camo day

Hårfärgning



Royalty day

Homecoming princesses


Prins och prinsessa för junior klassen


Homecoming queen and princess

Ute vid en stor brasa


Inköp inför homecoming dance















Ja det var en del bilder! Kommentera gärna!

Puss











Day 2 - homecomingweek

Idag var temat twin day i skolan vilket innebar att man skulle se likadan ut som en annan person! Jag och court va väl inget speciellt sådär som en karaktär eller så men vi var ju allt för söta iaf! Bilder kommer!

7e och 8e perioden hade vi massa olika tävlingar, alla klasser emot varandra vilket var väldigt kul, kunde vara tävlingar där man skulle blåsa den största tuggummibubblan till att kasta råa ägg till varandra utan att de gick sönder! Såna skojiga saker! Väldigt kul! 

Nu ikväll hade vi dessutom hemmamatch i volleyboll emot Tekoa/Oaksdale, vilket är det lag som är våra största konkurenter! För er som inte visste är min skola Colton väldigt sportig och bra på det dessutom så kvällens match var väldigt viktig! JV laget vann vår match (jag gjorde för övrigt en jätte bra smash/hit) fortfarande förvånad över mig själv!! Sedan förlorade tyvärr varisty laget men de spelade sjukt bra! Så just nu ligger vi två a! 

Aja what ever lite bilder från dagen iaf:)









En av mina riktigt bra hits




Anledningen till varför vi bär rosa uniformer är att vi stödjer rosa bandet för cancer så ibland bär man rosa

Tekoa + Colton varsity spelare

Nu ska jag göra klart en uppgift i advanced computers sen sussa!
Godnatt ❤️ 



Pyjama day

Idag var temat pyjama day i skolan vilket innebar att vi alla skulle bära pyjamas. Det var en mysig dag och sista lektionen samlades klass 8-seniors  och gjorde posters för våra matcher i veckan! Faktum var att vår klass (juniors) gjorde lugnt de snyggaste posters!!
Bild kommer på dem.. Dock har jag inte så mycket bilder på folket med pyjamas men spillerill!!









Hemma igen

Hejsan hoppsan igen!
Va ett bra tag sen jag bloga nu, känner mig så dålig asså menmen här kommer iaf lite uppdates om denna helg:

I fredags gick vi tidigare från skolan för vi skulle på ett läger för ungdomar som är med i 4H programet. Inna jag berättar mer om vad det är så vad vi gjorde efter att vi gått från skolan va att åka till frisören för court hade beställt tid för slingning.. Det tog circa två timmar där men vi hade de kul och pratade med frisören om allt möjligt och tillslut slutade det med att jag också beställde en tid för slingning nästa vecka på fredag. Blir perfekt innan homecoming dancen på lördag och allt. Ja så denna vecka som kommer har vi homecoming week, då man har olika dagar då man ska klä sig efter olika dresscodes och göra massa roliga aktiviteter och som slutar med homecoming game på fredagen och dance på lördagen! Så det ska bli kul. Tänkte jag skulle försöka lägga upp bilder på varje dags klädsel och sånt så ni får se!

Tillbaka till helgen och 4H lägret nudå.. Först och främst undrar ni säkert vad 4H är och jag vet inte mycket om vad de innedär mer än vad de fyra H:en står för; head, heart, hands and health. Haha fick till lite engelska där också, pluspoäng!!!
Nej men Court ville bli en så kallad State Ambassador för är som en ledare inom någonting inom staten, så hon var tvungen att gå på lägret för att visa upp hennes kunskaper och får folk att rösta på henne idag. Snäll syster som man är följde man med ;) Tråkigt nog blev hon inte S.A så denna helg va i stort sätt förjäves.. Inte speciellt organiserat läger eller speciellt fräscht ställe.. Men fick iaf se en ny syn av USA (otroligt coolt och annorlunda natur) och träffa massa trevliga människor så fet var kul iaf!

Så ja det är var denna helg! Påvägen hem stannade vi i Spokane för lite shopping, försökte hitta en HC dress men har fortfarande inte hittat någon jag gillar.. Börjar få lite smått panik about that men vi ska åka in till Lewiston eller nått på onsdag så håller alla tummar att jag hittar nått då!

Nu ska jag allt sova för är sjuuukt trött, men lägger upp lite bilder från helgen iaf

Puss och kram



Football night

Kom precis hem från Coltons hemmamatch. Riktigt trevligt må jag säga. Umgicks med mina underbara vänner och hade det riktigt bra. 
Wildcats vann vilket var kul också så denna kväll blev riktigt lyckad! 

Now, BILDBOOOMB














Väldigt lyckad hoppbild

Fotboll jag fick av Heather som alla sen ska skriva på när jag åker hem❤

PUSS


Sunday

Okej nu var det ett tag sen jag bloggade.. Sorry för det! 

Tänkte jag skulle skrivit lite om brunchen vi var på i söndags. Det var nämligen så att min värdmamma Connie fyllde 50 år i måndags så i söndags åkte hela familjen in till Spokane och åt jätte fancy brunch! Var nog bland de godaste bruncherna jag någonsin ätit.
Och stället var såååå otroligt fint! Är så svårt att förklara så låter bilderna tala för sig själva här så ni kanske får lite uppfattning om hur det såg ut där.

ENJOY



Sister





Vi tyckte stället liknade Titanic så (ignorera min fethet)


La familia