Bilder från veckan

I fredags var det inte så många i skolan så der blev en väldigt chillig dag, så jag, Courtney, Carrie och Taylor gick runt och tog selfies, både med lärare o andra vänner! Vi tog mycket bilder rent allmänt denna helg också, jag sov hos Courtney  från fredag till lördag. På lördag dag så chilla vi o sen hade vi inte så myclet att göra så vi åkte in till stan för att äta middag o så hängde vi runt på walmart i brist på liv.. Haha ja det är sånt man gör om man inte har något o göra här ;) sen hade vi trevligt hos Heather från lördag till söndag. Händelserik helg må jag säga. Nu är jag otroligt trött och det känns som jag håller på o bli sjuk.. Idag sov jag från klockan ett på dan till åtta på kvällen o har nu tänkt att gå o lägga mig igen för att sedan se hur jag mår imorn!
Godnatt




För övrigt älskar jag mitt hopp i denna bild




Taylor, jag, Courtney, Carrie

Ni får ursäkta mitt hår i denna bild

Heather


Selfie with Sam


Selfie with Mr. Nollmeyer

Tristan

Han tyckte han var för gammal för selfies

Tog några ändå

Selfie with Casey

Spegel bild

Cinderella pjäs i skolan

Påväg till Pullman

Bilden säger allt i guess..


















Today

Jag och min vän Carrie i skolan 







Våga våga

Jag kan börja med att säga såhär att välja att åka till USA som en utbytesstudent är inte något jag ångrar för fem öre. Hade ni frågat mig för några år sedan hade jag sagt att jag aldrig i mitt liv skulle göra något sådant här, att det var alldeles för länge och att jag var rädd att göra något helt på egen hand. Ändå är jag här jag är idag, som en helt ny människa, starkare, klokare, och mer självständig än vad jag någonsin kunde ana tidigare. Man utvecklas verkligen när man åker iväg på sådana här saker och man lär känna nya människor och får göra saker man aldrig skulle fått chansen till att göra annars. Jag till exempel, en storstads tjej från Stockholm, hamnar i minsta staden man kan ana, mitt ute in the middle of nowhere i Washington State. Många förväntar sig att man ska hamna i storstäderna men faktum är att de flesta utbytesstudenter hamnar ute i ingenstans mer eller mindre. Men vet ni vad, vad jag insett nu är att det inte spelar någon roll vart man bor, i storstad eller inte, man lär sig uppskatta allt omkring en och ser det bästa i allting på sitt eget sätt. Mitt år här i Washington är snart över, och det gör så ont att tänka på hur mycket jag kommer sakna detta och alla här..folk frågar mig hela tiden när jag åker tillbaka hem och det känns så otroligt konstig, att jag faktiskt ska tillbaka till Sverige igen. Tro det eller ej men har nästan glömt bort hur mitt liv i Sverige var innan jag kom hit. konstigt va?
För er som inte gjort eller kommer göra något sådant här kommer nog heller aldrig förstå hur jag känner. Eller inte bara jag, många andra utbytesstudenter antar jag också.. Men man kan alltid försöka försöka förklara iaf. Så gott det går.
Så till er som läser detta och funderar på att kanske nästa år eller senare i livet åka på ett utbytesår, tveka inte, se det istället som en möjlighet och utmaning till att utvecklas som person! 
Våga våga

Efter denna text (som inte alls va tänkt att va såhär lång) tänkte jag dom här två bilderna kunde passa bra till!






Chillaxing

Sitter just nu i solen med en vanilla latte och en god kaka från starbucks och väntar på att Courtney ska komma tillbaka från tandläkaren. Jag behövde fixa min telefon, eller snarare byta till mamma iphone 5 istället för min 4a så nu funkar den också så det är skönt! Min andra var då gammal och kände bara på mig att den skulle sluta funka när som så snälla mamma skickade sin gamla 5a istället!
Anyways så sitter jag då som sagt utomhus och chillar och här är det sjukt varmt ute idag, ca 20 grader o 68 grader i Fahrenheit så det är najs! Bäst att njuta de sista veckorna här nu.

Här kommer lite bilder








Puss o kram

BLOOMSDAY

Så tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från Bloomsday. För er som inte vet vad det är, så är de ett lopp som är 12 kilometer och en av de största loppen här i USA, och det hålls i Spokane vilket är rätt coolt tycker jag! Man kan antingen springa och tävla om att vinna pengar eller bara gå om man hellre vill det. Jag gjorde båda, fast att springa 12 kilometer är inte riktigt min starka sida haha. Fast tyckte det var coolt att uppleva det iaf! 
Här kommer lite bilder



Selfie time

Part 2.














Klädkastning



DONE!


La familia





Sunday funday

Så jag tänkte dela med mig av lite fina bilder som jag Courtney och Travis tog på oss idag här på sen eftermiddagen. Det är sjukt vad jag kommer sakna dom asså, eller inte bara dom, alla här som jag träffat under året! Känns så overkligt och konstigt att åka tillbaka till Sverige.. Fast sjukt tagg också såklart!
  












Försökte mig på en selfie hoppbild eller något liknande









Fina bilder som fula bilder, hoppas det dög ändå!

Puss o kram💗



Picturetime pt.2

Så tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från senaste tiden bara för att det hänt en del saker här på senaste tiden (och för att mina två sensste inlägg var rätt tråkiga haha). Både våra tjejer och killar vann state basketball championship så fick vara med om det, vi hade prom (blev faktiskt promqueen), fyllde 18, hade springbreak och åkte skidor och chilla, etc.

At State

Prom







Påväg till Mt. Hood


18 bast



Having fun in choir


Gosigaste valpen Tuff



Fråga

Okej så fick en fråga från en tjej som undrade hur människorna här i Washington är och hur de hanterar marijuana här eftersom det ör lagligt, så tänkte bara svara på de. Alla jag umgås med är helt underbara människor, och så lätta att umgås med också (största skillnaden från Sverige), folk håller inte på att döma en etc så man kan verkligen va sig själv. Och när det kommer till marijuanan så håller lyckligtvis inte folk jag umgås med på med det vilket är bra så jag inte hamnar i klistret o skickas hem! 
Hoppas det var ett svar som dög, och lycka till du som ska till Washington nästa år, du kommer få det grymt!

Vill bara lägga till och säga till alla ni som kommenterar att ni gillar min blogg verkligen gör mig otroligt glad och uppskattar alla era kommentarer och fina ord!

Puss och kram💕