Youtube kanal

Ni som är vänner med mig på facebook har säkert sätt att jag nu gjort en youtube kanal där jag kan lägga upp filmer och bildspel om mitt år också! Tänkte det kanske kunde vara kul för er läsare och följare att få se något annat än bara text :) 

Bara att höra av sig om ni vill jag ska göra en video om något speciellt eller så, uppskattar alla olika förslag, om vad ni vill jag ska ta upp i mina filmer och vad ni skulle vilja se! 

DU PRENUMERERAR JAG FIXAR!!

Tack på förhand 
Länk till min första video här ---> http://youtu.be/vXwkiIS5bFU

ENJOY!!

Ciao Bellas


Laxgästning

Tjolax, Sarre här!
 
Eftersom Johanna är hyfsat dålig på att uppdaterara sin blogg ibland så fick jag nu chansen att skriva lite. 
Johanna frågade mig vad jag skulle skriva. Det har jag egentligen ingen aning om. Men jag får filosofera lite om livet typ. 
Jag har ett liv. Fast jag har inget liv. Jag gör saker men det är ju inte roliga saker. Eller ibland är det. Sen har jag så mycket till liv att jag inte hinner träna, men vad är det för liv om jag inte hinner träna? Då har jag ju inget liv. Fast jag lever ju. Då måste jag alltså ha ett liv. 
 
Där va min filosofering slut. 
 
Johanna har varit på collage fair. Hon ska inte börja på collage. Men hon fick vara där ändå för alla andra skulle, hon fick ledig från skolan. Verkade nice, och så åt hon mat. Det gör väll dom flesta i och för sig. Mat är gott. 
 
Vem är jag då? Sarre va liksom va va. Ja jag är jag. Gick i samma klass som Johanna i några år, fina tider. Sen började vi Tibble tillsammans, då dissade jag henne efter ett tag och bytte till TEG. Saknade Johanna men skolan var bättre.Vi dansade även tillsammans, det va kul. I somras lämnade hon Sverige och mig, och alla andra med för den delen. Det var hemskt. Allt blir bra snart, bara några månader kvar. Hon har det kul och bra verkar det som och gör massa roliga saker. Saknar henne dock. 
 
Nu är jag klarskriven. Här kommer lite charmiga bilder på mig och mitt kryp!
 
 

 
 
NI får vrida på huvudet ibland för det gick åt helvete med att få dom åt rätt håll.
Det var allt för mig! Tack och lax 
 

Halloween

I torsdags var det ju Halloween. Vi hade skola på dan och sen på kvällen va det dags för trick or treat. Jag, Hannah, MaryAnn, Heather, Jackie och Taylor var de som gick och jag var utklädd till indian. Vi gick runt ett bra tag, och fick massa godis! As najs! 

Här kommer lite bilder




Jätte läskigt hus med massa halloween prylar, kändes som att vara på en kyrkogård.. (Denna sak skrämde skiten ur mig när den börja prata)