Träning, träning, träning

Så, nu ar jag inte skrivit på ett tag.. asso orkar typ inte skriva för varje gång jag får chansen att koppla av har jag annat att göra, såsom att sova, läsa eller göra andra saker än att blogga på datorn. Anyway, vi kör ju två pass om dagen hela denna vecka för att komma igång till skolstarten. För de som inte vet det så spelar jag nu volleyboll här.
Första träningen på morgonen är klockan sex så måste gå upp ungefär halv sex. det andra passet är sedan halv sju på kvällen så har ju ett antal timmar där emellan som jag kan göra lite vad jag vill på. Men för det mesta sover jag då eller läser eller snackar med folket I Sverige, eftersom där är ju klockan ca 6 på kvällen när jag slutar träningen vid halv åtta.
Denna natt va hemsk, för har sån otroligt jäkla träningsvärk i hela kroppen men mest i rumpan och benen. Är ju inte van vid denna typ av träning, och framför allt inte konditionen! jag menar jag som gymnast har typ ingen kondition (vilket iof skulle va bra att ha) men jag har det inte, så det är ju bra, då får jag ju jobba upp den också tills jag kommer tillbaka till Sweden. Kommer kanske inte bli så tjock som jag varit orolig för att bli ändå. Okej ska inte säga så men staden Colton som jag bor i är väldigt sportiga av sig och väldigt duktiga på det också, så det är skoj att de satsar:)
Tjejerna i laget är så himla gulliga mot en också, så fort man klarar nått så skriker de ''Good job Johanna'' eller 'There u go girl'' så det är kul att de är så peppande, det får en att vilja bli ännu bättre. Faktum är att det faktiskt gått väldigt bra för mig på träningarna hittills! Men det är så sjukt mycket småsaker som jag inte hade en aning om att de existerade inom volleyboll..? men det är ju kul att testa på nått helt annat också.
Hahah och sen idag på eftermiddagsträningen när vi skulle göra styrka, fick jag visa mina gymnastskills, såsom att typ stå i stödvåg (tror mest gymnaster fattar) och gå på händer. Sen va de även imponerade över hur stark jag var (hahaha hade inte en aning om att jag ens hade muskler längre..). Men ja, så jag känner att jag kommer igång mer och mer för varje träning och lär mig nya saker, så det är kul.

Nu blev det ett grymt långt inlägg, hoppas ni orkade läsa ;)
kommer en bild på en så kallad stödvåg som jag nämnde ovan för er som inte vet var det är.
Outfit (dokh ser man ej skorna och de otroligt fina strumporna..)
 
GO WILDCATS!
 
 Där har ni stödvågen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback